Изследване & развитие

Изследвания & развитие
Научни изследвания

Изследвания & развитие служба
Нашите технологични изследвания и развитие услуги включват химически комбинация на оптимизация може да продукция значително превишава нуждите на наркотици когато в по-ранен етап на развитие. От оптимизация и изберете най-ефективният начин за намаляване на разходите на синтез химично съединение — — той може да постигнато чрез намаляване на количеството в процес на синтез, подобряване производството на целеви химически и съкращаване на времето на изискванията в синтез.
Технологични консултации
Договор изследвания организация, (CRO), е организация, която offords професионални услуги за местни и чуждестранни продукти свързани с фармацевтични продукти и здравето. Услуга за клиенти, включително: развитие на нови медицина, Трансфер на технологии, пазарни разследване и др.

Развитие
Twisun pharm може да произведе разнообразие от продукти с високо качество и да отговарят на различни изисквания на отделните клиенти. Ние има качеството контрол, научноизследователска и развойна центрове, за да осигури стабилност на производството и качеството на продукта.
Нашата лаборатория (производствени единици: кг, g), експериментална база (капацитет: 10 кг до 100 кг) и производство на растения (добив: 100 кг за единици) може да предостави на клиента от грам-класа на тонажа-клас продукти. Нашите изследователски центрове и експериментална база може да осигури професионални продукти да отговарят на нуждите на клиента за всички раздели от ранната фаза на клинични за търговията (химически аутсорсинг бизнес, и т.н.).
Потребителски синтез
Ние не само предлагат комбинирани, също предоставят надеждни, висококачествени и органични комбинирани услуги. обикновено очакват клиентите на цена и доставка за постигане на бърза смяна на времето. след като проектът стартира, ние ще предостави копие от последните събития и доклад за напредъка на клиента на всеки две седмици и след това получи обратна връзка. Приема на клиента становища и потребности и обратна връзка ефективно.
Пълно работно време Equivalence(FTE)
FTE сътрудничество режим, който е да се направи на клиентите продължават свои изследвания и да се избегнат повторни цитат за новия проект или проект, преходните в същото време.